Tablet Reis lakaplı Onurcan Güzel yıllar sonra ortaya çıktı! Hayat hikayesi yürek burktu

Haberglobal.com.tr
Magazin Haberleri
Tablet Reis lakaplı Onurcan Güzel yıllar sonra ortaya çıktı! Hayat hikayesi yürek burktu

2013 yılında tablet kutusundan salatalık çıkardığı video ile bir dönem viral olan Tablet Reis lakaplı Onurcan Güzel yıllar sonra ortaya çıktı. Ailesi ve özel hayatına dair açıklamalarda bulunan Onurcan Güzel hikayesi ile yürek burktu.

Onurcan Güzel, tablet kutusundan hıyar çıkardığı videosu ile internette viral olmuştu. Fenomen hale gelen Tablet Reis lakabını alan Onurcan Güzel, YouTuber Testo'nun yayınladığı videoda hayat hikayesini anlattı. Yıllar sonra ortaya çıkan Onurcan kısa sürede sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden oldu.

Güzel, herkesin hafızasına kazınan o tablet videosunu şöyle anlattı: "2013 yılında videoyu çekmiştim. Videonun hepsi kurguydu. O dönemler de İnternetten alışveriş yapmak çok popüler değildi. Yapılan alışverişlerde domates, salatalık gibi ürünler çıkıyordu. Ben de bu videoyu buna ithafen çektim."

Tablet Reis lakaplı Onurcan Güzel yıllar sonra ortaya çıktı! Hayat hikayesi yürek burktu - Resim : 1

2020'de babasını kaybettiğinden bahseden Onurcan, annesinin zengin bir adam ile gittiğini açıkladı. Halasının emekli maaşı ve TikTok'ta canlı yayın açarak çok az bir gelirle geçindiklerini söyleyen Onurcan, genetik rahatsızlığı nedeniyle de çalışamıyor.

İşte Tablet Reis lakaplı Onurcan Güzel'in son hali…

Tablet Reis lakaplı Onurcan Güzel yıllar sonra ortaya çıktı! Hayat hikayesi yürek burktu - Resim : 2