Şanışer kimdir gerçek adı ne?

Şanışer kimdir gerçek adı ne?

17 müzisyenle birlikte söylediği Susamam şarkısı ile ses getiren Şanışer, Sezen Aksu ile de düet yaptı. Peki Şanışer kimdir gerçek adı ne?

17 müzisyenle birlikte söylediği Susamam şarkısı ile ses getiren Şanışer, Sezen Aksu ile düet yaptı. Söz ve müziği rapçiye ait olan şarkı, Stüdyo Lonca'da kaydedildi. Kısa sürede çok ses getiren Şanışer'in kim olduğu merak ediliyor.

ŞANIŞER KİMDİR, GERÇEK ADI NE?

Şanışer mahlaslı rapçinin gerçek adı Sarp Palaur'dur.  İzmir'de dünyaya gelen Palaur 1987 doğumlu. İlköğretim ve Ortaokul eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Antalya'ya yerleşti. 2005 senesinde Muğla Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünü kazandı. Otuzuncu Gün, Açık Ve Net, LUDOVICO II isimli albümleriyle hayranlarının karşısına çıktı.

"ŞANIŞER'DE SAGOPA KAJMER ETKİSİ" 

Sarp Palaur, bir röportajında Şanışer isminin hikayesini şu sözlerle aktarmıştı: "15 yaşında aldığım bir karar o. O dönem böyle eski Türkçe, Farsça isimler çok modaydı. Sagopa Kajmer etkisi sanırım" diye ifade etti.

SEZEN AKSU İLE DÜET YAPTI

Şanışer feat Sezen Aksu "Kara Geceler" dijital platformlarda çıktığı an itibarıyla liste başında ve sosyal medya da en çok konuşulanlar arasına girdi.

17 müzisyenle birlikte söylediği Susamam şarkısı ile ses getiren Şanışer, Sezen Aksu ile düet yaptı. Söz ve müziği rapçiye ait olan şarkı, Stüdyo Lonca'da kaydedildi.

Şanışer'in imzasını taşıyan şarkının aranjesini Murat Acar ve Sarp Palaur yaparken, şarkının kemanlarını ünlü müzisyen Onno Tunç'un kızı Ayda Tunçboyacı çaldı. Şanışer, şarkıyı en ince detayına kadar nakış gibi işlediklerini ve bu yüzden kapağının da orijinal olması için dünyaca ünlü çizgi roman ve illüstrasyon sanatçısı Kenan Yarar ile çalıştıklarını belirtti.

Şanışer kimdir gerçek adı ne? - Resim : 1