Koronavirüse yakalanan Burak Akkul'un eşinin ağabeyi 'iyileşti' haberlerine yanıt verdi!

koronavirüs
Koronavirüse yakalanan Burak Akkul'un eşinin ağabeyi 'iyileşti' haberlerine yanıt verdi!

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Burak Akkul'un sağlık durumuyla ilgili eşinin ağabeyi Hüseyin Aslan açıklama yaptı.

Çok Gezenti isimli gezi programında sunuculuk yapan Burak Akkul, geçtiğimiz haftalarda rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.  Belirtiler sonrası koronavirüs testi yapılan Akkul'un sonuçları pozitif çıktı. Ünlü sunucudan sonra eşi Seda Akkul da karantinaya alındı. Bugün Burak Akkul'un durumuyla ilgili, 5 semptomdan 4'ünün iyileştiği sadece bir belirtinin kaldığı onun da bu süre içinde kaybolacağı iddia edildi.

"DURUMU STABİL"

Ünlü sunucunun eşi Seda Akkul'un ağabeyi Hüseyin Aslan Habertürk'e yaptığı açıklamada, "Şu anda böyle bir gelişmeyi teyit etmek mümkün değil. Doktorları durumun stabil olduğunu ve tedavinin devam ettiğini söylüyorlar" dedi.

Koronavirüse yakalanan Burak Akkul'un eşinin ağabeyi 'iyileşti' haberlerine yanıt verdi! - Resim : 1

Kardeşinin durumuyla ilgili de açıklama yapan Aslan, "Seda evde ve fiziken durumu çok daha iyi. Kendini evde izole ediyor. Telefonla görüşüyoruz, psikolojisini iyi tutmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

koronavirüs Burak Akkul Seda Akkul