Kızı Yasmin Erbil'in sözlerini umursamadı! Mehmet Ali Erbil'den şoke eden özel hayat açıklaması

Haberglobal.com.tr
Magazin Haberleri
Kızı Yasmin Erbil'in sözlerini umursamadı! Mehmet Ali Erbil'den şoke eden özel hayat açıklaması

Son dönemde garip açıklamaları, genç kadınlarla ilişkileri ve paylaşımlarıyla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil ilk kez babasına dair açıklamalarda bulunmuştu. Şu sıra kızının itiraflarıyla gündemde olan Erbil de özel hayatıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Son dönemde sık sık özel hayatıyla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, konuk olduğu bir programda 'Ölümü hiç aklınıza getirdiniz mi?' sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

Kızı Yasmin Erbil'in sözlerini umursamadı! Mehmet Ali Erbil'den şoke eden özel hayat açıklaması - Resim : 1

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz haftalarda gönlünü kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'a kaptırmıştı.

Sevgilisi Gülseren Ceylan'a doğum gününde evlilik teklifi eden Mehmet Ali Erbil bir küsüp bir barıştığı sevgilisiyle yeniden beraber olmaya karar vermişti.

Kızı Yasmin Erbil'in sözlerini umursamadı! Mehmet Ali Erbil'den şoke eden özel hayat açıklaması - Resim : 2

Geçtiğimiz günlerde özel hayatıyla ve açıklamalarıyla gündeme gelen Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil babasına dair olay ifadeler kullanmıştı. Oya Çınar'ın Oyalamacalar programına konuk olan Erbil babasına dair itiraflarıyla adından söz ettirmişti.

"BABAMIN AÇTIĞI YARA KAPANMAYACAK"

Yasmin Erbil babasına dair hislerini paylaşırken babasının özel hayatına dair duyduğu rahatsızlığı da şu ifadelerle dile getirmişti:

"Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum. Nasıl babamın annesinden yarası varsa benim de babamdan yaram var. Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak. Çok fazla kadınların olması, etrafında genç kızlar olması halen beni yaralıyor aşabildiğimi söyleyemem."

Kızı Yasmin Erbil'in sözlerini umursamadı! Mehmet Ali Erbil'den şoke eden özel hayat açıklaması - Resim : 3

YENİDEN BABA OLMAK İSTİYOR

Kızının açıklamaları gündemdeyken Mehmet Ali Erbil Esra Ada’nın sunduğu “Pembe Masa” programına konuk oldu. Kendinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile tekrar barışan şovmen çocuk istediğini açıkladı.

Erbil tam da kızının sözleri gündemdeyken, "Tekrar evlenip çocuk sahibi olmak isterim. Çocuk yeniden hayata gelmek gibi bir şey. Çocuklarımın da hoşuna gider bu. Ailemize yeni bir enerji, yeni bir heyecan katar" dedi.

Mehmet Ali Erbil, konuk olduğu programda ayrıca 'Ölümü hiç aklınıza getirdiniz mi?' sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Ölümü aklıma getirmedim ama kardeşim benim doktorumdu. Bir gün ona 'Eğer bitkisel hayata girersem, beklemeyin fişimi çekin' dedim."