Demet Akalın'dan 'bedava tatil' açıklaması: Allah garibana veriyor!

Demet Akalın'dan 'bedava tatil' açıklaması: Allah garibana veriyor!

Pandemi döneminde geçim sıkıntısı yaşadığını sık sık dile getiren Demet Akalın, ailesiyle birlikte Dubai tatiline çıktı. Ünlü popçu, kendisine gelen eleştiriler karşısında tatilinin bedava olduğunu belirtip "Allah garibana veriyor" dedi.

Geçtiğimiz hafta koronavirüsü yenen Demet Akalın, yeni sezonu Dubai'de açtı. Akalın, kızı Hira ve hayat arkadaşı Okan Kurt ile birlikte hafta sonunu burada geçirecek.

Demet Akalın'dan 'bedava tatil' açıklaması: Allah garibana veriyor! - Resim : 1

Pandemi nedeniyle geçim sıkıntısı yaşadığını ve koronavirüs tedbirlerinin kaldırılması gerektiğini her fırsatta dile getiren Akalın'ın Dubai'deki lüks bir otelde konaklaması, sosyal medyayı karıştırdı. 

Demet Akalın'dan 'bedava tatil' açıklaması: Allah garibana veriyor! - Resim : 2

“OTELİM DE UÇAĞIM DA SPONSOR”

Takipçilerinden "Param yok diye ağlıyordun, nasıl Dubai tatiline çıktın?" eleştirileri alan popçu, "Allah'a şükür Allah garibana veriyor. Otelim de uçağım da sponsor. Damı akan evden Dubai'lere uzanan hikayem temiz kalbimden" açıklamasını yaptı. 

170 BİN TL'LİK TATİL...

Demet Akalın'ın kızı ve eşiyle Dubai'ye uçak seyahati yaklaşık 30 bin TL. Akalın'ın kaldığı özel havuzlu ultra lüks odanın gecelik fiyatı 35 bin TL. Ünlü popçunun Dubai tatilinin fiyatı ise 170 TL.

Demet Akalın'dan 'bedava tatil' açıklaması: Allah garibana veriyor! - Resim : 3

3 MİLYONLUK TEKTAŞ!

Tatil fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan Akalın'ın yüzüğü de dikkat çekti. Üç milyon değerindeki tek taşını ön plana çıkaran Akalın'a 'hayat size güzel' şeklinde yorumlar yapıldı.

Kaynak: Haber Global TV

Demet Akalın Demet Akalın haberleri