Blake Lively tanınmaz hale geldi! Görenler şaştı kaldı

Blake Lively tanınmaz hale geldi! Görenler şaştı kaldı

Dünyaca ünlü oyuncu Blake Lively, yeni filmi için imajını baştan sona değiştirdi. Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafları görenler şoke oldu.

Hollywood yıldızı Blake Lively, Rhythm Section adlı yeni çıkacak filmi için tüm görüntüsünü değiştirdi. 32 yaşındaki ABD'li oyuncu, The Rhythm Section adlı yeni filmi için görünümündeki değişikliği sosyal medyada paylaştı. Blake Lively tanınmaz hale geldi! Görenler şaştı kaldı - Resim : 1

Lively'nin selfie'sini gören hayranları, onu tanımakta zorlandıklarını ifade etti. Ünlü oyuncu, yeni filmi için birçok kez imajını değiştirecek.

Reed Morano tarafından yönetilen ve Burnell'in aynı isimli romanından uyarlanan, senaryosu Mark Burnellin elinden çıkma İngiliz-Amerikan yapımı filmde Lively'nin yanı sıra Jude Law ve Sterling K. Brown da başrollerde yer alıyor.

FİLMİN KONUSU

Filmde Stephanie Patrick, kendisinin de olması gereken bir uçak kazasında ailesini kaybetmesinin ardından kötü bir durumdadır. Ailesini kaybetmesinin etkisinden uzun süre çıkamayan Stephanie, olayın aslında bir kaza olmadığını öğrenir ve deliye döner. Yaşamak için kendine amaç belirler ve bir suikastçı rolüne girerek ailesinin ölümünden sorumlu olan kişilerin peşine düşer. Kendini farklı bir kimliğe bürüyen Stephanie Patrick, bildikleri ile kendine söylenenlerin arasında kalan gizli gerçekleri öğrenmek amacındadır.

Üçüncü çocuğunu kısa süre önce dünyaya getiren Lively, 2020 içinde vizyona girmesi beklenen filmiyle yeniden seyirci karşısına çıkacak. 

42 yaşındaki ünlü aktör Ryan Reynolds ile 2012'den bu yana evli olan Lively'nin üçüncü çocuğu ağustos ayında dünyaya gelmesine rağmen doğum haberi ekim ayına kadar duyulmadı. 

Blake Lively