İsmi gibi kendi de yeni: Arter'den "Yeni ve En Yeni Müzik Festivali", perşembe günü açılıyor

İsmi gibi kendi de yeni: Arter'den "Yeni ve En Yeni Müzik Festivali", perşembe günü açılıyor

İstanbul, üç gün sürecek yeni bir müzik festivaliyle tanışıyor. "Yeni ve En Yeni Müzik Festivali", perşembe günü başlıyor...

"Yeni Müzik"in önemli temsilcileri arasında yer alan besteci ve müzisyenler, 6, 7, 8 Şubat'ta Arter'in performans salonları Sevgi Gönül Oditoryumu ve Karbon'da dinleyicilerle buluşacak. 

Yeni ve En Yeni Müzik Festivali, perşembe akşamı saat 19.30'da Avrupa çağdaş müzik sahnesinin öne çıkan genç bestecilerinden Enno Poppe'nin Ensemble Mosaik dahilinde gerçekleştireceği Rundfunk Radio Broadcasting performansıyla açılıyor. Konser, Karbon'da.

İsmi gibi kendi de yeni: Arter'den "Yeni ve En Yeni Müzik Festivali", perşembe günü açılıyor - Resim : 1

Festival, 7 Şubat'ta iki konserle devam edecek. Mehmet Ali Uzunselvi, Mithatcan Öcal, Emre Dündar, Şahin Kureta, Onur Dülger ve Uğurcan Öztekin'den kurulu Istanbul Composers Collective, 19.30'da Sevgi Gönül Oditoryumu'nda sahne alıyor. 

İsmi gibi kendi de yeni: Arter'den "Yeni ve En Yeni Müzik Festivali", perşembe günü açılıyor - Resim : 2

Saat 21.00'de Lübnanlı müzisyen Mazen Kerbaj'ın üçlüsü Wormholes, canlı illüstrasyonlarla zenginleştirilecek bir performansla Karbon'da dinleyicilerin karşısında olacak.

İsmi gibi kendi de yeni: Arter'den "Yeni ve En Yeni Müzik Festivali", perşembe günü açılıyor - Resim : 3

Yeni ve En Yeni Müzik Festivali'nin son günündeyse Mazen Kerbaj bu kez farklı bir üçlüyle sahne alıyor. "A" Trio, saat 20.00'de Sevgi Gönül Oditoryumu'nda.

İsmi gibi kendi de yeni: Arter'den "Yeni ve En Yeni Müzik Festivali", perşembe günü açılıyor - Resim : 4

Festivalin son konserinde sahne, Alva Noto mahlasıyla tanınan Alman müzisyen ve görsel sanatçı Carsten Nicolai'ın. Karbon'daki konserin başlama saati 22.00...

İsmi gibi kendi de yeni: Arter'den "Yeni ve En Yeni Müzik Festivali", perşembe günü açılıyor - Resim : 5

Arter