"Hercai" 35. bölüm: Yaren'in açıklaması, aileyi yıkıma uğratıyor, Reyyan ne yapacak?

Hercai, bu akşam 35. bölümüyle ekrana geliyor. Yeni bölümde Miran, babaannesini sonunda konaktan kovarken, Yaren'in açıklamasıyla aile büyük bir yıkıma uğruyor. Reyyan ne yapacak dersiniz?

Hercai, 35. bölümüyle seyirci karşısında: 

Miran, Azize'yi Aslanbey Konağı'ndan kovar. Azize, konaktan ayrılırken ileride çok pişman olacağını söylese de torunu Miran için artık intikamın anlamı değişmiştir. İkili, girdikleri yol ayrımında bundan sonra birbirleriyle de savaşacaktır. 

"Hercai" 35. bölüm: Yaren'in açıklaması, aileyi yıkıma uğratıyor, Reyyan ne yapacak? - Resim : 1

Reyyan, Azize'nin konaktan gönderilmiş olmasının yeni tehlikelere gebe olacağından korkarken, bir yandan da kendisinden uzaklaşan Miran'ı pişmanlıklarından kurtarmak için çabalar.  

"Hercai" 35. bölüm: Yaren'in açıklaması, aileyi yıkıma uğratıyor, Reyyan ne yapacak? - Resim : 2

Harun'la evlilik yolundan dönüşü olmadığını anlayan Yaren, tüm aileyi bir kere daha yıkıma uğratmak için Reyyan'ın üvey olduğunu açıklar ve...  

"Hercai" 35. bölüm: Yaren'in açıklaması, aileyi yıkıma uğratıyor, Reyyan ne yapacak? - Resim : 3

Feraye Şahin, Zeynep Şirin Yalgın, Berşan Tan ve Pelin Gülcan'ın senaryosunu kaleme aldığı Hercai'de başlıca rolleri Akın Akınözü, Ebru Şahin, Ayda Aksel, Serhat Tutumluer, Macit Sonkan, Gülçin Santırcıoğlu, Oya Unustası, İlay Erkök, Tansu Taşanlar, Duygu Yetiş, Ahmet Kayakesen ve Güven Hokna üstleniyor. 

Mia Yapım imzalı dizinin yönetmeniyse Cem Karcı. 

Hercai