Malatya'da çalılıkların arasında 6 buçuk aylık cenin bulundu! 2 kişi tutuklandı

Malatya Gündem haberleri Asayiş
Malatya'da çalılıkların arasında 6 buçuk aylık cenin bulundu! 2 kişi tutuklandı

Malatya'nın Yazıhan ilçesinde çalılıklar arasına bırakılmış 6 buçuk aylık cenin bulundu. Olaya ilişkin gözaltına alınan 5 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Malatya'da çalılıklar arasında bulunan 6 buçuk aylık cenin olayına ilişkin 2 kişi tutuklandı. 

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde çalılıklar arasına bırakılmış 6,5 aylık cenin bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 2’si tutuklandı.

İddiaya göre, Yazıhan ilçesinde meydana gelen olayda, bölgeye gelen bir kişi tarafından çalılıklar arasına cenin bırakıldığı bilgisine ulaşan polis ekipleri inceleme başlattı.

Yapılan incelemede belirtilen noktada 6,5 aylık bir cenin buldu. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, Yeşilyurt ilçesi Yavuz Selim Mahallesi’nde ikamet eden F.D. ile sevgilisi H.B.K.'yı gözaltına aldı. Zanlıların ön ifadesi sonrasında hastane çalışanları M.M., K.S.E. ile M.F.U. gözaltına alınırken, bulunan cenin ise Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Polis merkezinde işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan anne F.D., K.S.E. ile M.F.U. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, H.B.K. ile M.M. tutuklandı.

Olayda daha sonra gözaltına alınan C.D.’nin ise yarın adliyeye sevk edileceği belirtildi.

6 AYLIK BEBEK ÖLÜ BULUNDU! 17 YAŞINDAKİ ANNE İLE BABA GÖZALTINDA

Bursa’da 6 aylık bir bebek, evde ölü bulundu. Çelişkili ifadeler veren 17 yaşındaki anne ve eşi, polis ekiplerince karakola götürüldü.

4 katlı bir binanın 2. katında oturan R.Ç.-D.Ç. çifti, 6 aylık bebekleri A.A.Ç.’nin tepki vermemesi üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekibi intikal ederken, sağlık görevlileri 6 aylık bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, 17 yaşındaki anne R.Ç. ile baba D.Ç.’nin çelişkili ifade vermesinin ardından ifadelerini almak üzere polis karakoluna götürdü.

Olay yeri inceleme ekiplerince cesedi incelenen 6 aylık A.A.Ç.'nin cansız bedeni, Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

 

Kaynak: İHA