Konya'da katliam gibi kaza: 5 kişi hayatını kaybetti

Konya Trafik kazası Gündem haberleri
Konya'da katliam gibi kaza: 5 kişi hayatını kaybetti

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde bir otomobilin, yolun karşısına geçmek isteyenlere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti.

Kan donduran kaza, Konya'da meydana geldi.

Edinilen ilk bilgilere göre, Yeni İstanbul Caddesi üzerinde bir otomobilin karşıdan karşıya geçmeye çalışanlara çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sürücü gözaltına alındı.

Bölgede ekiplerin çalışmaları sürüyor.

MARDİN'DE MİNİBÜSLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 4 YARALI

Mardin'in Derik ilçesinde, minibüsle otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1’i ağır 4 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Derik- Üçyol karayolunda meydana geldi. Mehmet Can S. (63) idaresindeki minibüs, Mehmet Botan B. (30) idaresindeki otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada sürücüler ve otomobildeki Mustafa Ç. (27) ile Özgür Ö. yaralandı. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Derik Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

ÜÇ YARALININ DURUMU İYİ

Durumu ağır olduğu öğrenilen Özgür Ö. ise buradan Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedaviye alındı. Hastaneye kaldırılan üç yaralının ise durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan yol, araçların yoldan kaldırılmasıyla tekrar ulaşıma açıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. 

 

Kaynak: İHA