Kilyos’ta inekler sahile indi, ortaya renkli anlar çıktı

HABER MERKEZİ
Gündem haberleri

Vatandaşlar, yüksek giriş ücretleri, yiyecek-içecek imkanlarının pahalılığı sebebiyle özel beachler yerine halk plajlarını tercih etti. Kilyos'taki bu halk plajında da ineklerin bölgeye indiği anlar renkli görüntüler oluşturdu.

Kilyos'ta ücretli plajlarda şezlonglar boş kalırken, halk plajındaki yoğunluk göze çarptı. Özel plajların giriş ücretlerinin ortalama 500 lira olduğu Kilyos'ta, aileler halk plajlarını doldurdu. Birçok aile, kumsala masa, sandalye kurarak denizin keyfini çıkardı. Plaja gelen vatandaşlar evlerinden getirdikleri havluları kumlara sererek güneşlendi.

Halk plajında denize giren vatandaşlar kumsalın bakımsız ve pis olmasından şikayetçi oldu. Kumsalda çöplerin ve pet şişelerin bazı noktalarda yığın oluşturduğunu belirten vatandaşlar yetkililerden durumun acil olarak düzeltilmesini ve plajların temizlenmesini istedi.

İnekler serinlemek için sahile indi

Öte yandan sıcaktan bunalan ineklerde serinlemek için çareyi sahile inmekte buldu. İnekler vatandaşların arasında dolaşarak suyla temas etti. Kıyıda duran inekler kumsalın ıslak tarafında serinledi. İneklerin vatandaşlarla birlikteki halleri ilginç görüntüler oluşturdu.