Şarj ederken mil kazandıracak

Türk Hava Yolları, çağın koşullarına göre önemli atılımlarda bulunmaya devam ediyor. Türk Hava Yolları Yolcu Programı Miles&Smiles yüksek hızlı şarj istasyonlarından kullanılan her bir kilovat karşılığında Miles&Smiles üyelerine mil kazanma fırsatı sunacak.

Son Güncelleme:

Elektrikli araç sahiplerinin sayısı gün geçtikçe artarken, yeni girişimler de aralıksız devam ediyor. Türk Hava Yolları Yolcu Programı Miles&Smiles ile Türkiye'nin ilk elektrikli şarj işletmecisi lisansı sahibi ENYAKIT arasında önemli bir sözleşme imzalandı. Dünyanın en önemli havayolu şirketlerinden arasında gösterilen THY ile ENYAKIT arasında yapılan iş birliği kapsamında üyeler, araçlarını şarj ederken aynı zamanda mil kazanmış olacaklar. Böylelikle ENYAKIT  yüksek hızlı şarj istasyonlarından kullanılan her bir kilovat karşılığında Miles&Smiles üyeleri mil kazanma fırsatına erişmiş olacak. Sözleşme, aynı zamanda THY yolcularına ekstra baraj alma hakkı da sağlayacak. 

SEKTÖR GELİŞECEK

Elektrikli araç piyasasının dünyada yükselen bir trend haline geldiğini belirten ENYAKIT Genel Müdürü Tayfun Şenses ise; "Türkiye ise bu alanda gerçekleştirdiği öncü yatırımlarıyla dünyada söz sahibi ülkeler arasında yerini almaya başladı. Biz de sektörün gelişmesi ve daha fazla elektrikli aracın güvenle yollara çıkması için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Elektrikli araçlar, konfor ve güvenliğinin yanı sıra şu anda kullanıcılarına çok avantajlı fırsatlar sağlıyor. Türk Hava Yolları ile yaptığımız iş birliği ile şimdi bu avantajlar çok farklı bir boyuta taşınıyor” dedi.

Kaynak: Web Özel

Sonraki Haber