Yüzlerce sutyeni çöpe atan Victoria's Secret israfla suçlandı

Ünlü iç çamaşırı markası Victoria's Secret, bir mağazası yakınındaki çöpte kullanılmamış yüzlerce sutyen bulunduğu iddiası sonrası eleştirilere maruz kaldı.

Son Güncelleme:

ABD'nin Colorado eyaletinde, Victoria's Secret mağazasının üst katında yaşayan Melanie Gelinas olayı fark etti ve 9News'e ihtiyacı olan insanlar varken israfın boyutundan rahatsız olduğunu anlattı. Açıklamasında "Victoria's Secret'ın modelleri onu cinsel taciz gerçeğiyle yüzleştiriyor. Umarız şirketin çöküşüne bir adım daha yaklaşmışızdır . Victoria's Secret modelleri cinsel istismardan korunmak için imza topladı.  'Kainat güzeli' seçilen Güney Afrikalı model için 5 milyon dolarlık taç tasarlandı" dedi.

Restoran işleten Gelinas, ABD'li haber ağına şunları söyledi:

"Bunların hepsi çöpe gidiyor. Evsizlerin ya da kadınların sığındığı barınaklarına gönderilebilirlerdi."

Gelinas olayı sadece "para israfı" olarak görmediğini, birçok kişinin sutyenleri memnuniyetle ücretsiz kabul edeceğini düşündüğünü söyledi: "Barınakta yaşayan bir anne, Victoria's Secret'tan yepyeni bir sutyen sahibi olmak istemez miydi?"

Markanın sözcülerinden biri, mağaza kapanacağı için sutyenlerin çöpe atıldığını doğruladı. Sözcü, sergileme amaçlı ya da hatalı ürünlerin atıldığını ve envanterin bir kısmının başka mağazalara gönderildiğini açıkladı.

Sonraki Haber