Yumurta akını çırparken bunu sakın yapmayın! Yaptıysanız düzeltmenin bir yolu var!

Yumurtanın akı birçok şekilde işinize yarar. Ancak onu çırpmanın da bir usulü var. Doğru yapılmadığında sonuç hayal kırıklığı olabilir. Aile üyelerinizi, misafirlerinizi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorsanız yumurtanın akını çırparken bu hatayı sakın yapmayın!

Son Güncelleme:


Yumurta akı çırptıkça köpüren yarı saydam bir sıvıdır. Karıştırmanın ilk aşamasında yumurta akı balonlar oluşturacaktır.

Karıştırmaya devam ettikçe karışım stabilite kazanacak ve şeklini koruyacaktır. Ancak daha fazla çırparsanız yumurtanın akında grenli bir doku oluşur.

Topaklar oluşsun istemiyorsanız aşırı karıştırdığınız yumurtanın akını düzeltmeniz gerekir.

Peki nasıl düzelteceksiniz? Detaylar haberimizde...

Kaynak: Haber Global TV