Yumruğunu nasıl sıktığın kişiliğini anlatıyor! Yumruk şekline göre sen kimsin?

Galerinin tamamı için tıklayınız

1. Eğer yumruğunuzu 1. şekildeki gibi sıkıyorsanız, yani baş parmağınız elinizin içinde kalıyorsa, Sakin ve kırılgan yapıda birisiniz demektir. Zekisiniz ve her en kadar sakin olsanız da duygusallığınız ortamın havasını değiştirmenizi sağlıyor. Sizler çoğu zaman doğru kararlar veren ve her zaman verdiğiniz kararın arkasında durursunuz. 

2. Eğer yumruğunuzu sıkarken baş parmağınız diğer parmakların eklem kısmına doğru gidiyor ve 2. şekildeki gibi yumruk sıkıyorsanız, sizler özgüvenli ve öncü kişilersiniz demektir. Pratik zekalı kişilersiniz ve kolay affeden olarak tanınmıyorsunuz. Siz size yapılan hataları unutmuyor ve insanların hata yaptıktan sonra affetmiyorsunuz. Ancak bunun yanı sıra daha nazik kişiler olarak biliniyorsunuz. 

3. Eğer baş parmağınız yumruk yaparken en üstte kalıyorsa, bu durumda sizler özgür ruhlu kişilersiniz demektir. Daha çok biraz konuşkan ve enerjik olarak tanınıyorsunuz. Bu da sizi sosyal yapıyor. Cömert ve fedakar bir yapınız var. Daha esprili kişiler olarak biliniyorsunuz. Koay güvenen bir yapınız var. 

Kaynak: Haber Global TV