Yoğurdun içine 1 kaşık tarçın eklediğinizde ne olur? Tarçınlı yoğurdun bu faydasını öğrenince sürekli yemek isteyeceksiniz

Sağlıklı beslenme alışkanlıklarının yaygınlaştığı son yıllarda tercih edilmeye başlanan tarçınlı yoğurt kolaylıkla kilo vermeyi sağlıyor. Ağır diyetler ya da yorucu egzersizler olmadan sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyenler gönül rahatlığıyla tarçınlı yoğurt tüketebilir. 

Bir ara öğün olarak tercih edebileceğiniz yoğurt açlığı yatıştırıyor. İçerisine tarçın eklediğinizde ise kan şekerini düzenleyen tarçın sayesinde açlık hissi uzun süre daha hissedilmiyor. kan şekerinin düşmesinin önüne geçen tarçın sayesinde tokluk hissi daha uzun sürüyor ve bu sürede enerji yakımı artıyor. 

Aynı anda tokluk hissi ile birlikte metabolizmanız da hızlanıyor ve kolaylıkla kilo vermeye başlıyorsunuz. Günde 1 kase yoğurdu ara öğün olarak bu şekilde tüketebilirsiniz. 1 kase yoğurdun içerisine 1 çay kaşığı tarçın eklemek yeterli oluyor. Dilerseniz bu karışıma az miktarda bal ekleyerek tatlandırabilirsiniz.