Yıllardır çözebilen olmadı! Resimdeki 55 sayıları içerisinde gizli 53 sayısını 8 saniyede sadece 130'dan yüksek IQ'su olanlar buluyor

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi geliştiren bu gibi testlerde amaç farklı nesneyi en kısa sürede bulmaktır. Resimdeki farklı sayıyı bulmak için en az 130 IQ'ya sahip olmak gerekiyor.

Son Güncelleme:

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha sizlerleyiz. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçen bu testlerde doğru sonuca ulaşma hızınız IQ seviyenizi ortaya koyuyor. Bu resimdeki gizli sayıyı yalnızca yüksek IQ'su olanlar 8 saniyede buluyor. 

Yukarıda bir sayfa dolusu 55 sayısı yer alıyor. bu sayıların içerisinde bir de 53 sayısı gizli. Sizlerden istenen resimdeki gizli 53 sayısını 8 saniyelik süre içerisinde bulmanız. Ancak bu testi çözmek düşündüğünüzden çok daha zor olacak. Yalnızca yüksek IQ'su olanlar gizli sayıyı 8 saniyede bulmayı başarıyor.

Resimdeki gizli 53 sayısını bulmak adına kendine güvenenler için süre şimdi başlıyor. Peki ya siz resimdeki gizli 53 sayısını ilk bakışta görebildiniz mi?

Resimdeki gizli sayıyı bulamayanlar haberimizin sonraki sayfasından doğru yanıta ulaşabilirler.

Kaynak: Haber Global TV