Yeşil çay, soda ve limon kürü ile 10 günde 5 kilo verin! 10 gün bu kürü içen adeta iğne ipliğe dönüyor

Yeşil çayın soda ve limon ile karıştırılması sonucunda oluşan doğal kürü her gün 1 bardak olacak şekilde tüketmek vücutta ödem attırıcı etki gösteriyor. Metabolizmayı hızlandıran bu karışım sindirim sorunlarını da gidermeye yardımcı oluyor. Bağışıklık güçlendirici etkisi olan yeşil çay, soda ve limon kürü hazırlamak için ihtiyaç duyacağınız malzemeler ve hazırlanışı ise şu şekilde:

MALZEMELER 

2 poşet yeşil çay

1 limon

1 soda

HAZIRLANIŞI

İlk olarak bir bardak kaynar su içerisine 2 poşet yeşil çayı bırakın. 5 dakika kadar demlendirdikten sonra poşet çayları ayırın ve çayın içerisine 1 limonun suyunu sıkın. Karışımı 1 soda ekleyerek tamamlayın ve buzdolabında soğumaya bırakın. Soğuyan suyu aç karnına içebilirsiniz. 

Yeşil çay, soda ve limon karışımını düzenli şekilde tükettiğiniz zaman idrar söktürücü ve ödem attırıcı etkilerini görmeye başlayacaksınız. Vücuttan zararlı serbest radikallerin atılmasını sağlayarak bağışıklığı güçlendiren karışım bazal metabolizmayı hızlandıracak ve bu şekilde enerji yakımını artırıp kilo verme hızınızı yükseltecek. Kolaylıkla incelmeye yardımcı olan karışımı her gün hazırlayarak tüketebilirsiniz. 

Kaynak: Haber Global TV