Yer: Kastamonu... Ayı, gündüz vakti yolda aracın önüne çıktı

Kastamonu’nun Seydiler ilçesinde gündüz vakti gezintiye çıkan ayı, ana yolda bir aracın önüne çıktı. O anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Son Güncelleme:

Kastamonu’da ilçe merkezi ile köy merkezine kadar inen ayılar, yollarda da sık sık vatandaşın karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu sefer Kastamonu’nun Seydiler ilçesinde İncesu köyünde ayı, seyir halindeki aracın önüne çıktı. Güpegündüz köy merkezinde tarlada gezinen ayı, aracı görünce koşmaya başladı. Bir süre sonra aracın önünden farklı bir yöne doğru koşmaya başlayan ayı, ardından gözden kayboldu.

Cide’de de Gideros koyunda gece vakti ve gündüz vakti, araçların önüne ayı çıktı. Cide’de Gideros koyunda minibüs sürücüsü Muhammed Demir tarafından ayı, cep telefonu kamerasına kaydedildi.



Kaynak: İHA

İlk defa Afyonkarahisar'da ekilen "lenox" boy verdi: O alanın en verimli bitkisi Ege'de görsel şölen: Halk arasında "Allı Turna" olarak biliniyor Antalya'da düğünde şaşırtan ‘mezar taşı’ şakası Ayıyı görüntülemek için peşine düştü, yuvasında görüntülemeyi başardı Birbirine sarılarak dans eden gençlerin yerin dibine girdiği anlar Su altından ilginç görüntüler: Müren balığı ile karides...