Yalnızca dahiler 6 saniyede bu resimde neyin yanlış olduğunu görebilir!

Bu zeka oyunu ancak yüksek IQ'lu dahiler tarafından 6 saniye veya daha kısa süre içinde çözülebilir. Kendinizi test edin ve dahi olup olmadığınızı şimdi öğrenin.

Son Güncelleme:

Eğer zeka oyunlarının ateşli bir aşığıysanız, o zaman bu iyi. Ancak, değilseniz, bilişsel kapasitenizi geliştirmek ve aynı zamanda sizi eğlendirmek için bu eğlenceli görsel zeka oyunumuzu sizin için hazırladık. Hazır mısın? Hadi başlayalım.

Bu görsel zeka oyununun yalnızca yüksek IQ'ya sahip kişiler tarafından 6 saniye veya daha kısa sürede çözülebileceği söyleniyor. Çözebilir misin?

Bu zeka oyununu çözerek zekanızı ve IQ'nuzu test edin. Bu resimde neyin yanlış olduğunu bulmak için sadece 6 saniyeniz olduğunu unutmayın. Ve senin zamanın şimdi başlıyor. Herşey gönlünce olsun! Biz sana inanıyoruz. Bunu yapabilirsiniz!

RESİMDEKİ HATA NEDİR?

Saat ilerliyor, Acele etseniz iyi olur. Mantıklı düşünün ve verilen sürede doğru cevabı veremezseniz cesaretiniz kırılmasın. Seni yargılamayacağız.

3… 2… ve 1! Süre doldu millet. Bu beyin bulmacasını çözdün mü? Bunu yaptığınızı içtenlikle umuyoruz, çünkü şimdi cevabı açıklayacağız. Bu resimde neyin yanlış olduğunu öğrenmek için okumaya devam edin.

Zeka oyunu cevabı hemen aşağıda verilmiştir, ancak bulmacayı çözmeden önce sonuna kadar kaydırmaktan kaçının. Bu bir test değil, eğlenceli bir meydan okumadır, bu yüzden önce kendiniz çözmeye çalışın.

Kaynak: Haber Global TV