Uyku pozisyonunuz sizi ele veriyor! Yastığa sarılıp uykuya dalıyorsanız...

Uyku şekliniz kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarıyor. The European Journal of Personality'de yayınlanan bir makalede yüzüstü, cenin pozisyonunda, sırt üstü ve yan şekilde uyumanın hangi kişisel özelliklerin işareti olduğu anlatıldı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

SIRT ÜSTÜ UYUYORUM O HALDE...

Sırt üstü uyuyorsanız bu sizin odaklanmış, güçlü bir birey olduğunuzu gösteriyor. Çatışmalardan kaçınıyor, yaygaradan uzak duruyorsunuz. Yüzlerce kez yalan söylemektense direkt doğruyu söylemeyi tercih ediyorsunuz. Düzeni seviyorsunuz. Yüksek beklentileriniz var. Olaylara nadiren hızlı tepki veriyorsunuz. İyimsersiniz, hayat dolusunuz ve yaşama arzunuz var. İlgi odağı olmaya bayılıyorsunuz. Hedeflerinize ulaşma konusunda çok inatçısınız.

Sizin standartlarınızı karşılamayan insanlardan hoşlanmıyorsunuz. Kişisel gelişiminiz ve zihinsel olarak kendinizi yeniden şarj etme eğilimindesiniz. Kraliyet ailesinde yaşar gibi yaşamak istiyorsunuz. Sürekli yeni hikayeler yeni deneyimler peşindesiniz.

Eğer kollarınızı ve bacaklarınızı düz tutarak uyuyorsanız, yani asker pozisyonunda uykudaysanız standartlarınızın çok yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Kalbinize ulaşmak ihç kolay değil. Samimisiniz, kibarsınız ama yakın çevrenize dahil olacak kişiler için çok seçicisiniz.

Kollarınızı ve bacaklarınızı uzatarak uyuyorsanız arkadaşlığa ve ilişkilere değer veriyorsunuz demektir. İlgi odağı olmaktan hoşlanmıyorsunuz. Başkalarının hikayelerini dinlemekten keyif alıyorsunuz. Empatiniz yüksek ve destekleyicisiniz.

Yüz üstü uyuyanların kişilik özellikleri için haberin sonraki sayfasına tıklayınız...

Kaynak: Haber Global TV