Üstün zekalılar bile bulamadı! 7 saniyede gizli F harfini bulabilir misin?

Son zamanlarda oldukça popüler haline gelen optik illüzyon ve zeka bulmacaları hem düşündüren hem de eğlendiren aktivitelere dönüştü. Bu testler sayesinde günlük yaşamınızdaki stresinizden uzaklaşabilir ve beyin kaslarınızı güçlendirebilirsiniz. Peki bu zeka oyununu 7 saniyede çözebilir misin?

Son Güncelleme:

Yukarıdaki resimde, çok sayıda satır ve sütun halinde düzenlenmiş E harfini görebilirsiniz. Bununla birlikte, satırlar ve sütunlar sadece E harfiyle dolu değil, havuzun içinde kendini mükemmel bir şekilde gizleyen başka bir harf bulunuyor. Gizli harf F'dir.

Onun nerede olduğunu tespit edebilir misin? Bu zeka oyununu çözerek zekanızı ve IQ'nuzu test edin. Gizli F harfini bulmak için sadece 7 saniyeniz olduğunu unutmayın. Ve senin zamanın şimdi başlıyor. Her şey gönlünce olsun! Biz sana inanıyoruz. Bunu yapabilirsiniz!

Zaman ilerliyor, acele etseniz iyi olur. 3… 2… ve 1! Süre doldu. Bu beyin bulmacasını çözdün mü? Bunu yaptığınızı içtenlikle umuyoruz, çünkü şimdi cevabı açıklayacağız. Bu resimde neyin yanlış olduğunu öğrenmek için okumaya devam edin.

Kaynak: Haber Global TV