Ustasından bayram kavurması tarifi

Kurban bayramı kavurmasız olmaz. Sofraya gelen kavurmanın lezzetli olması için de bazı püf noktaları bilmek gerekiyor. Lezzetli bir kavurmanın tarifini ustasından aldık...

Son Güncelleme:

Haber Global muhabiri Hasret Kaya'nın haberine göre, lezzetli bir kurban kavurması yemek istiyorsanız kesilen hayvanın kol kısmından yapılması gerekiyor aynı zamanda püf noktasıysa kendi yağında kavrulmasından geçiyor.

Kaynak: Haber Global TV

Diyarbakır’da dağ keçileri görüntülendi Eşinin kumbaraya atacağı kağıt paraları yıkayan kadın: "Paraları yıkarım ki..." Bolu'da yaban hayatı fotokapanlarda Yavru köpekler bir geldi pir geldi: Sürpriz yumurtadan çıkar gibi çıktılar Aslanların nefes kesen beslenme testi Çekmeköy'deki hayvan rehabilitasyon merkezi hafta sonu yoğundu