Ustasından bayram kavurması tarifi

Kurban bayramı kavurmasız olmaz. Sofraya gelen kavurmanın lezzetli olması için de bazı püf noktaları bilmek gerekiyor. Lezzetli bir kavurmanın tarifini ustasından aldık...

Son Güncelleme:

Haber Global muhabiri Hasret Kaya'nın haberine göre, lezzetli bir kurban kavurması yemek istiyorsanız kesilen hayvanın kol kısmından yapılması gerekiyor aynı zamanda püf noktasıysa kendi yağında kavrulmasından geçiyor.

Kaynak: Haber Global TV

Ayıyı görüntülemek için peşine düştü, yuvasında görüntülemeyi başardı Birbirine sarılarak dans eden gençlerin yerin dibine girdiği anlar Su altından ilginç görüntüler: Müren balığı ile karides... Müdüre duygu yüklü veda: Okul bahçesinde toplanıp şarkı söylediler Bir sonraki çiftleşme dönemine hazırlanan geyiğin yaptıkları izlenme rekoru kırdı Fenerbahçeli yıldızların tavla eğlencesi: Yenildiği gibi kaçtığı anlar güldürdü