Usta şeflerin pilav sırrı açığa çıktı! tencereye tane ekleyince pilavınız her pişirmede tane tane olacak

Türk mutfağının sevilen yemeklerinden biri olan pirinç pilavını pişirmek ustalık ister. En ufak bir hata ile pilavın lapa kalmasına neden olabilir. Usta şeflerin bile kullandığı bu doğal yöntemler ile pilav her pişirmede tane tane oluyor.

Son Güncelleme:

Pirin pilav Türk mutfağında ustalık gösteren yemeklerden biridir. Pirinç pilavının tam lezzetine kavuşması için lapa kalmaması gerekir. Yapılan ufak bir hata bile pilavın lapa hale gelmesine yol açabilir. Pirinç pilavının lapa kalmaması için usta şeflerin bile uyguladığı bazı doğal yöntemler var. 

bu doğal yöntemler yemek tarifleri içerisinde tane tane pilav pişirmenin püf noktası olarak görülüyor. Lezzetli bir pirin pilavının sırrı olan bu doğal yöntemler ile her seferinde tane tane pişen pirinç pilavı elde edebilirsiniz. İşte tane tan pirinç pilavının sırrı olan doğal yöntemler: