Tuvale resim çizen iki kız arasındaki 7 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 21 saniyede buluyor

Zeka oyunları, bilişsel işlevi artırmaya ve beyni sağlıklı tutmaya yardımcı olan araçlardır. İşte IQ'su yüksek olanları en fazla 21 saniye oyalayabilecek bir test daha.

Son Güncelleme:

İşte kafanızı karıştıracak yeni bir bulmacayla daha karşınızdayız. Tuvale resim çizen kızı gösteren iki fotoğraf arasında 7 fark var. Bulmak için ise 21 saniyeniz var. 

Yalnızca yüksek IQ'su olanlar iki resim arasındaki 7 farkı 21 saniyede buluyor. 

          

Neredeyse tamamen aynı görünen bu iki resim arasındaki 7 farkı bulabildiyseniz bravo. Bu testi 21 saniyede çözmek sizin yüksek IQ'lu olduğunuzu gösteriyor. 

Eğer iki resim arasındaki farkları 21 saniyede bulmayı başaramadıysanız o halde üzülmeyin. Sorunun yanıtı haberimizin devamında sizleri bekliyor. 

 Öncelikle 7 farktan 5'i hemen gözünüze çarpacaktır. Ancak geriye kalanları bulmak ise gerçekten de kolay değil. 

21 saniye içerisinde iki resim arasındaki 7 farkı bulamayanlar için yanıt aşağıda...

Fark bulma oyunu olarak karşımıza çıkan zeka bulmacalarında doğru yanıta ulaşmak için göz önünde olmayan detayları dikkatlice incelemeniz gerekiyor. Yeterince dikkatli bakan yüksek IQ'lu kişiler farkları kolaylıkla buluyor.

Kitaplığa, duvardaki ışık düğmesine ve boya lekesine, kızın çizim önlüğüne, pembe boya kutusuna, yerdeki fırçaya ve yeşil boya tüpüne dikkat edenler zorlanmadan 7 farkı bulmayı başardı. 

         

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber