Turşu bidonuna ekleyin turşunun erimesini ve bozulmasını önlüyor! Aylarca taze kalıyor
Turşularınızı saklamak için cam kavanozlar kullanmanız önerilir. Plastik kaplar, turşuların bozulmasına neden olabilir. Kavanozların ağız kısmını sıkıca kapatın ve serin bir yerde saklayın.
Son olarak, turşularınızın daha uzun süre dayanması için steril bir ortamda hazırlanması önemlidir. Bu nedenle, turşu yapmadan önce kullanacağınız tüm malzemeleri iyice temizleyin ve sterilize edin.
TURŞU YAPARKEN BİDONA NOHUT EKLEYİN
Turşularınızın daha uzun süre dayanmalarını sağlamak için elma ve
nohut ekleyebilirsiniz. Her ikisi de turşularınızın içerisinde
oluşabilecek küf gibi sorunların önüne geçmede önemli bir
yardımcıdır. Ayrıca, turşularınızı ağırlıkla kapatarak ve sterilize
edilmiş kavanozlarda saklayarak daha uzun süre dayanmalarını
sağlayabilirsiniz. Ters çevirin ve doğrudan güneş ışığına maruz
bırakmayın.