Türk kahvesinin köpüğü cezveden dışarı taşacak! Bol köpüklü kahve pişirmek için 3 damlası bile yetiyormuş
Kültürümüzün önemli ögelerinden biri olan Türk kahvesinin en eşsiz özelliği şüphesiz ki bol köpüklü hazırlanmasıdır. Türk kahvesinin lezzetini katlayan köpüğünü oluşturmak zor olsa da bu doğal yöntem sayesinde bol köpüklü kahveler elde edebilirsiniz.
Son Güncelleme:
Türk kültürünün sevilen içeceklerinden olan Türk kahvesi kendine has eşsiz hazırlanışı ile lezzetli bir kahve çeşidi olarak kabul edilir. Türk kahvesinin kendine has tadını elde etmesi için ise bol köpüklü hazırlanması gerekiyor. Bol köpüklü bir Türk kahvesi hazırlamak ne kadar zor olsa da kahvenin kıvamını tutturmanızı sağlayacak bazı doğal yöntemler var. İşte bol köpüklü kahve pişirmenin püf noktası olan doğal yöntemler: