Telefonu tutma şekliniz kişiliğinizi ele veriyor: Tek elle tutup aynı elle baş parmağınızı kaydırıyorsanız...

Telefonunuzu Tek Elle ve Diğer Elinin İşaret Parmağıyla mı Kaydırıyorsunuz? Kişilik Özellikleriniz


Telefonunuzu tek elinizde tutuyor ve diğer elinizin işaret parmağıyla ekranı kaydırıyorsanız, muhtemelen acele karar vermeyen ve hemen harekete geçmeyen birisiniz. Rahatsız edilmeden odaklanabileceğiniz yalnız çalışmayı veya izole olmayı tercih ediyorsunuz. Bir şeye karar vermeden önce farklı çözümleri veya seçenekleri keşfetmekten hoşlanabilirsiniz. Zengin bir hayal gücünüz ve akıllara durgunluk veren yaratıcı fikirleriniz veya çözümleriniz olabilir.

Siz yaratıcı, zeki ve sezgisel bir insansınız. Yaşınızdan bağımsız olarak oldukça olgun ve bilge olabilirsiniz. Kolay kolay etkilenmez veya manipüle edilmezsiniz. Güçlü zihinsel dayanıklılığınızla birleşen bu özellikleriniz sayesinde, mükemmel ve iyi düşünülmüş kararlar vermekle tanınıyorsunuz. Eleştiri ve olumsuzluk sizi kolay etkilemiyor. Genellikle sağlam bir yapınız var ve akıllı cevaplar üretebilirsiniz. Ancak, diğer insanların bakış açılarını veya geri bildirimlerini kabul etme konusunda direnç gösterebilirsiniz.

Güçlü Yönler: Rahat, zihinsel olarak güçlü, yaratıcı, zeki, sağlam, olgun, bilge, düşünceli karar verme.

Zayıf Yönler: Erteleme, inatçılık, başkalarının bakış açılarını veya geri bildirimlerini kabul etmeme, kendini soyutlama.