Tayland kralı resmi törenle metresini ilan etti

Tayland'ın yaptığı evlilikler ile dikkat çeken kralı Maha Vajiralangkorn, dördüncü evliliğinin 3. ayında eski korumasını resmi törenle metres ilan etti.

Son Güncelleme:

Tayland Kralı Maha Vajiralangkorn, dördüncü evliliğinin 3. ayında, uzun süre sevgilisi olan 34 yaşındaki eski koruması Sineenat Wongvajirapakdi'yi dini bir resmi törenle kutsadı ve resmen metresi ilan etti. Eşi Kraliçe Suthida'ın da hazır bulunduğu törende önünde yatar vaziyette sürünen metresinin yüzüne su atıp kutsadı. Tayland Kralı, ülkenin modern tarihinde ilk defa, eski özel koruması olan eski hemşire Sineenat'a “Kraliyet asil metres”i unvanını verdi. Törende, 67. yaş günü kutlayan Tayland Kralı Maha Vajiralangkorn'un ilk evliliğinden önceki metresinden 4 oğlu, 1 kızı var. 

Kral Vajiralongkorn'ın resmi metresi olarak ilan ettiği Sineenat, ülkenin en yüksek 4 ödülünü almıştı. Koi olarak da bilinen Sineenat'a Kral tarafından tümgeneral rütbesi de verilmişti. Kral, bütün bu unvanları ve rütbeleri metresi Sineenat'a, 4. evliliğinin üzerinden 3 ay bile geçmeden verdi. Tayland kralı, eski hostes olan 4. karısı Suthida Tidjai'yı da 2014 yılında özel koruma komutan yardımcısı yapmış, 2016 yılında da tüm general rütbesi vermişti. 

TAYLAND KRALININ ANNESİ: “OĞLUM BİRAZ ZAMPARADIR”

Daha önce 3 kere evlenen Tayland Kralı Vajiralongkorn'ın evlilikleri kadınlara olan düşkünlüğü sebebiyle bitmişti. Kral Vajiralongkorn'ın annesi Kraliçe Sirikit oğlunu 'zampara' olarak nitelemişti.

Sirikit, 1982'e ABD'ye yaptığı bir ziyarette, "Oğlum veliaht prens biraz Don Juan'dır. İyi bir öğrencidir, iyi bir çocuktur fakat kadınlar onu ilginç buluyor, o da kadınları daha çok ilginç buluyor" dedi.








Sonraki Haber