Tatbikat gerçekçi olsun diye sinir krizi geçirdi

Tunceli'de öğretmenlerin depremde arama, kurtarma eğitimi ve tatbikatları gerçeği aratmadı. Öyle ki tatbikat sırasında enkazdan çıkarılan bir cesedin yakınları sinir krizi geçirerek molozların arasından cesede ulaşmaya çalıştı. Tatbikata katılanlar, katılımcıyı zor sakinleştirdi.

Son Güncelleme:

Tunceli'de depremde arama kurtarma eğitimleri verilmeye devam ediyor. Bu çerçevede AFAD Arama Kurtarma eğitmenlerinin rehberliğinde 36 kişilik gönüllü öğretmen grubuna eğitim verilip tatbikat gerçekleştirildi. Tatbikat sırasında enkaz altında bir cesede ulaşan ekipler, özenle sedyeye aldıkları katılımcıyı enkazın dışına çıkarmaya çalıştı. Bu sırada yine katılımcı olan ve yakınını canlandıran öğretmenlerden biri sinir krizi geçirip cesedin yanına gitmeye çalıştı. Tatbikata katılanlar, katılımcıyı zor sakinleştirdi.

Gerçeği aratmayan tatbikatların aralıklarla devam edeceği kaydedildi.

Avcılar'da yıllardır aynı direğe yuva yapan leylek mahallenin maskotu oldu İki yılanın 'dansı' kamerada: İşte o çiftleşme ritüeli Çiftleşmiş su samurlarının el ele uyuduğu görüntüler sosyal medyayı salladı Kendisini sevdirmek için uğraştı, kazın masum çabaları güldürdü Portakal bahçesinde çiftleşen 2 kara yılan böyle görüntülendi Yavru kaplanı keçi emziriyor