Taşlar arasındaki gizli düğmeyi yalnızca dâhiler görüyor! Deneyen her 100 kişiden sadece 2'si bu zeka testini 7 saniyede çözebilecek

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Bu resimdeki gizli nesneyi bulmak için bir dahi olmak gerekiyor. Bu gibi zeka testlerinde amaç en kısa sürede farklı olan nesneyi ayırt etmektir. Ancak normal bireyler için bu süreç uzadıkça uzar. Bir dahi ise 7 saniyede doğru yanıtı buluyor.

Son Güncelleme:

İşte akıllara durgunluk veren bir optik illüzyon testi ile daha sizlerleyiz. Bir zeka bulmacası olan bu görselde dizili taşların arasında gizli bir düğme var. Düğmeyi bulmak için ise dahi olmak gerekiyor. 

Kafa karıştıran bu testte sizlerden istenen taşların arasında gizlenen düğmeyi 7 saniye gibi kısa bir sürede bulmanız. Ancak bu düşündüğünüzden çok daha zor olacak. Deneyen her 100 kişiden yalnızca 2'si doğru yanıtı 7 saniyede buluyor. 

Taşlar arasında gizli düğmeyi bulmak adına kendine güvenenler için süre şimdi başlıyor. Peki ya siz gizli düğmeyi 7 saniyede bulabilecek misiniz?

Resimdeki gizli düğmeyi bulmayanlar haberimizin sonraki sayfasından doğru yanıta ulaşabilirler. 

Kaynak: Haber Global TV