Survivor'dan dönen Batuhan Karacakaya, akaryakıt fiyatlarını görünce şoke oldu

Survivor yarışmasında 6 ay kaldıktan sonra elenen Batuhan Karacakaya, akaryakıt fiyatlarını görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Son Güncelleme:

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasından 6 ay sonra yarı finalde elenen Batuhan Karacakaya, akaryakıt fiyatlarını görünce videolu tepki verdi. Karacakaya, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Gezmeye çıkan Karacakaya, bir akaryakıt istasyonuna girerek arabasına yakıt aldı. 6 ay sonra ilk kez akaryakıt alan Karacakaya, fiyatları görünce şok oldu.

Sosyal medya hesabından video paylaşan Batuhan Karacakaya, "Hayır, hayır, hayır... Olamaz" ifadelerini kullanarak akaryakıt fiyatlarında tepki göterdi.

Kaynak: Haber Global TV

Bir sonraki çiftleşme dönemine hazırlanan geyiğin yaptıkları izlenme rekoru kırdı Fenerbahçeli yıldızların tavla eğlencesi: Yenildiği gibi kaçtığı anlar güldürdü Ağrılı minik taraftarın bordo mavi sevgisine Trabzonspor da kayıtsız kalmadı İstanbul yoğunluğundan sıkılıp mesleklerinden vazgeçtiler, memleketlerinde üretime başladılar Slovakya'da geleneksel ahşap sal turları başladı Artvin’de yılanların çiftleşme dansı kameralara yakalandı