Seda Fettahoğlu kimdir? Seda Fettahoğlu hangi dizilerde oynadı? Seda Fettahoğlu neden öldü?

Çocuklar Duymasın ve Sihirli Annem gibi popüler dizilerde yer alan ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu, İstanbul'daki bir parkta ölü olarak bulunmasının ardından hayatı araştırılıyor. İşte Seda Fettahoğlu hayatı.

Son Güncelleme:

Seda Fettahoğlu'nun Beyoğlu'nda bir parkta cansız bedeni bulunmasının ardınan başarılı oyuncunun neden öldüğü araştırma konusu olmuş durumda. Peki, Seda Fettahoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Seda Fettahoğlu neden öldü? Seda Fettahoğlu hangi dizilerde oynadı?

SEDA FETTAHOĞLU KİMDİR?

Seda Fettahoğlu, 1979 tarihinde Trabzon'da dünyaya gelmiştir. Trabzon Anadolu Lisesi'ni 1997 tarihinde bitiren Seda Fettahoğlu, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden de 2022 yılında mezun olmuştur. İngilizce bilen Seda Fettahoğlu, tiyatroya ek olarak seslendirme sanatçılığı da yapıyordu. Fettahoğlu kariyeri süresince, İstanbul Şehir Tiyatroları'nda pek çok oyunda rol aldı.

Başarılı isim son olarak, Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın'ın kadrosuna dahil oldu. Seda Fettahoğlu'nun dizide canlandırdığı "Sultan" karakteri Haluk ve Meltem'in dünürü, Havuç'un ise kayınvalidesi olarak izleyicinin karşısına çıktı.

SEDA FETTAHOĞLU HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE OYNADI?

Çocuklar Duymasın

Yalan Dünya

Çatı Katı

Dolunay

Sular Durulmuyor

Sihirli Annem

SEDA FETTAHOĞLU NEDEN ÖLDÜ?

Seda Fettahoğlu'nun vefat olayı Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi'nde sabah saat 08.00 sıralarında meydana geldi.

10 Aralık Şehitler Parkı'nda bir kadın cesedi bulunduğu ihbarını alan polis olay yerine gittiğinde tiyatro sanatçısı ve dizi oyuncusu Seda Fettahoğlu'nun sırt üstü yatan cesediyle karşılaştı.

Olay yerinde yapılan incelemede cesedin yanında, Seda Fettahoğlu adına bulundurma ruhsatlı tabanca, şarjörde 7 mermi ve yerde bir adet boş kovan bulundu. Seda Fettahoğlu'nun çantasında bazı antidepresan ilaçların bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber