Seçim günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? Haber Global Meteoroloji editörü Bünyamin Sürmeli değerlendirdi

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. tur oylamasının gerçekleşeceği 28 Mart Pazar günü hava nasıl olacak? Ayrıntıları Haber Global muhabiri Batuhan Pozut konuğu Haber Global Meteoroloji editörü Bünyamin Sürmeli ile konuştu.

Son Güncelleme:

Haber Global Meteoroloji editörü Bünyamin Sürmeli, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. tur oylamasının gerçekleşeceği 28 Mart Pazar günü havanın nasıl olacağına ilişkin tahminleri aktardı.

Sürmeli, seçim günü yurdun büyük kısmı için sıcaklığın 3 derece azalacağını ve yağmurun görüleceğini söyledi.  Sözlerine devam eden Sürmeli, seçim günü İstanbul için sabah saatlerinde başlaması beklenen yağışın öğle saatlerine kadar sürebileceğini aktardı. 

Sürmeli Ankara'da ise yağışın gün ortalarında ve sonrasında beklenirken İzmir'de gün ortasında gök gürültülü sağanak yağışın beklendiğini söyledi. 

Kaynak: Haber Global TV

Vaşağın yüzeceğini zannederek kayda geçti: Sonrasında... Sahibinin su sıcaklığını kontrol etmesi için kediyi görevlendirdiği anlar viral oldu Karınca yuvasını işgal etmeye kalkışan yılanın hazin sonu Arin Gölü flamingolarla şenlendi Hazırlıklarını yaparken hayatını kaybettiği sergisi yarım kalmadı Akvaryumda enteresan anlar: Yunusun insana özenerek takla attığı anlar ilgi odağı oldu