Sanki mutfağa hiç girmemiş gibi olacak! Balık pişirdikten sonra bu yöntemi deneyince mutfakta koku kalmıyor

Lezzet ve sağlıklı yapısı ile şüphesiz ki herkesin sevdiği bir yemek olan balık piştikten sonra ise geride bir koku bırakır. mutfakları ve evin geri kalanını saran bu kokudan kurtulmak için ise usta aşçıların dahi uyguladığı doğal yöntemler bulunuyor.

Son Güncelleme:

Sağlıklı yapısı ve lezzetli tadı ile evlerden eksik edilmeyen gıdalar arasında balık da bulunur. Ancak balık pişirmenin diğer yemeklere göre bir de dezavantajı var. Her ne kadar lezzetli bir yemek olsa da balık piştiği zaman geride keskin bir koku bırakıyor. Önce mutfağı daha sonra da tüm evi saran bu kokudan kurtulmak ise oldukça zor. 

Balık pişirirken yayılmaya başlayan bu koku oda spreyleri ile geçirilemiyor. Sonrasında ise mutfağı uzun süre havalandırmak gerekiyor. Yine de balık pişirdikten sonra bazı doğal yöntemler ile bu kokudan kurtulabilirsiniz. Uzun uğraşlar gerek kalmadan balık kokusundan kurtulmak için pratik bilgiler içerisindeki bazı doğal yöntemlerden yardım alabilirsiniz. İşte mutfaktaki balık kokusundan kurtulmanın püf noktası: