Şahin gözlüler buraya... Samanlıktaki iğneyi 15 saniyede bulun!

Heyecanla beklenen optik İllüzyon testleri arasına bir yenisini daha ekliyoruz. Bu resimde göz önünde saklanan bir iğne var. Gizli iğnenin 15 saniyede nerede olduğunu tespit edebilir misiniz? Şimdi bu optik illüzyon mücadelesi yardımı ile gözlem becerilerinizi test edin.

Son Güncelleme:

Bu görüntü, Dudolf olarak da bilinen Macar sanatçı Gergely Dudás tarafından oluşturuldu. Bu tür resimler yaratma konusunda uzmanlaşmıştır. Başlıkta da belirtildiği gibi, samanlıkta iğne bulmanız gerekir ve tıpkı samanlıkta iğne gibi, bunu ilk bakışta fark etmek oldukça zordur.

Amaç 15 saniyede samanlıkta iğne bulmaktır. Görüntüde ilk bakışta iğnenin nerede olduğunu anlamak oldukça zordur. Bu sorunu çözmek için görüntüyü dikkatlice gözlemlemeniz ve tüm alanları taramanız gerekir. Samanlığın arasında bazı solucanlar, böcekler ve yapraklar görebilirsiniz. İğne oralarda bir yerde.

Şahin gözlü bir birey, iğneyi zaman sınırı içinde tespit edebilecektir. Acele edin, saat hızla ilerliyor. Çok yakında, zaman sona erecek. Samanlıkta iğne gördünüz mü?

Süre doldu. İğneyi arayanlar sevinebilir, çünkü aşağıda çözümü sağlayacağız.

Kaynak: Haber Global TV