Sadece keskin zekalılar soyunma odasındaki Ben'in kim olduğunu 7 saniyede anlayabiliyor!

IQ'nuzu test edebileceğiniz yeni bir bulmacayla karşınızdayız. Bu kez bir soyunma odasındaki 3 futbolcudan hangisinin Ben olduğunu bulmanız gerekiyor. Süreniz 7 saniye.

Son Güncelleme:

7 saniyede resimdeki 3 futbolcudan hangisinin Ben olduğunu bulabilir misiniz? Sadece keskin zekalıların çözümün bulabildiği bu bulmaca için süreniz başladı.

Bu zihin bulmacası, zekâ seviyenizi ölçmenin eğlenceli bir yolu. Bu tür bulmacalarda problemi dikkatli bir şekilde analiz etmeniz, analitik ve mantıksal akıl yürütme becerilerinizi kullanarak cevaba ulaşmanız gerekiyor.

Zeka bulmacalarına eğlence unsurunu katan bu sorunun cevabı aslında tam önünüzde. Ancak yaratıcı düşünmezseniz yanıtı göremezsiniz.

Soyunma odasındaki 3 futbolcu arasında Ben'in kim olduğunu bulabildiniz mi?

Resme dikkatle bakıldığında futbolculardan birinin ayakta olduğunu, diğerinin oturduğunu, üçüncüsünün de yerde dizlerinin üzerinde olduğunu göreceksiniz. Futbolcuların adı Sam, Ben ve Ron. Ancak hangisi hangisi bulmak kolay değil.

Resimdeki ipuçlarını bulan Ben'i de buluyor.

Cevap sandığınız kadar basit değil, ancak sonuçta 3 opsiyon var.

Cevabı bulduysanız tebrik ediyoruz. Bulamadıysanız yanıt hemen aşağıda.

Resme dikkatlice bakanlar, yerde emekleyen futbolcunun bir şey aradığını fark etmiştir. Diğer futbolcularla karşılaştırıldığında yerdeki kişinin ayakkabılarını aradığını fark edeceksiniz. Diğer oyuncuların ayakkabıları var.

Dolaplara baktığınızda ise Ben'in dolabındaki ayakkabıları görüyoruz. Ayakkabısız tek kişi yerdeki futbolcu olduğuna göre Ben de o.

 

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber