Sadece kabuklarını kullansanız bile dişleri beyazlatıyor! Evde uygulanan tek bir doğal yöntemle dişleriniz bembeyaz olacak

Diş beyazlığı için uygulanan doğal yöntemler arasında bulunan ceviz kabukları ile kolaylıkla dişlerinize inci beyazı rengini yeniden kazandırabilirsiniz. Diş beyazlatmada güçlü bir yardımcı olan ceviz kabuğu sayesinde kısa sürede dişlerdeki sararmalardan kurtulabilirsiniz. 

Ceviz kabuğunun içerisinde bulunan doğal bileşenler ve sağlıklı yağlar diş inesini güçlendirerek dişlerdeki sararmaların önüne geçer. Aynı zamanda diş ve diş eti sağlığı için kullanılabilir. Ceviz kabuğu ağız ve diş bakımında güçlü bir yardımcıdır. Ceviz kabuğu ile diş beyazlatmak ise oldukça kolaydır. 

İlk olarak ceviz kabuklarını iyice yıkayın. Ardından ceviz kabuklarının içerisindeki et kısmını çıkarın. Kalan kabukları iyice ezerek toz haline getirin. Elde ettiğiniz tozu dişlerinizi fırçalarken diş macununuzun üzerine az miktarda dökerek kullanabilirsiniz. Sağlıklı yapısı ile ceviz kabuğu dişlerde beyazlığı yeniden kazanmaya yardımcı olacaktır.