Sadece gözler değil kaşlar da kalbin aynası: Asla yanıltmıyor, sizin hakkınızda çok şey anlatıyor!

Galerinin tamamı için tıklayınız

Kaş şekli 1: Eğer sizlerin kaş şekli de 1. kaş şekli gibiyse, bu durumda özgür ruhlu ve kendi idealleri için yaşayan bireylersiniz emektir. Sizleri kısıtlamak isteyenlere aldırış etmiyorsunuz. Aynı zamanda aldığı kararlarda sabit ve titiz davranan bir yapınız var. Kararınızı bir kez verdikten sonra geri dönüşünüz çok zor. 

Kaş şekli 2: Kaş şekliniz eğer 2. kaş şekli gibiyse, sizler alıngan bireylersiniz demektir. Genel olarak üzerinizde bir stres hali var bu sizi kötü etkiliyor. Aynı zamanda insanlara güvenmekte zorluk çektiğiniz de bir gerçek. Kabuğunuzun içerisinde yaşadığınız olayları paylaşmak iyi gelebilir.

Kaş şekli 3: Eğer kaş şekliniz 3. kaş şekli gibiyse, sizler hırslı kişilersiniz demektir. Sabırsız bir yapınız olduğu da açıkça ortada. Ancak bunların yanı sıra liderlik özellikleri gelişmiş bir kişiliğiniz var ve ön planda olmayı da seviyorsunuz. İnsanlar sizin çevrenizde eğleniyorlar ve bu nedenle istenen birisiniz. 

Kaş şekli 4: Eğer kaş şekliniz 4. kaş şekli gibiyse, bu sizin oldukça tutarlı biri olduğunuzu gösteriyor. İş ve özel hayatlarınızı birbirinden çok doğru şekilde ayırabiliyorsunuz. Aynı zamanda karar alırken her ince detayı düşünüp hesaba katarak aldığınız için kararlarınız genelde çok doğru sonuçlar ortaya çıkarıyor. Ayrıca liderlik bakımından bu 4 kaş şekli içerisinde en yatkın olan da sizsiniz.

Kaynak: Haber Global TV