Sadece gerçek dedektifler çözebilir! Resimdeki kedinin gerçek sahibini 15 saniyede bulabilenlerin IQ'su en az 120 çıkıyor

Mantık bulmacalarında fark açılardan bakmanız ve detayları dikkatli biçimde incelemeniz gerekmektedir. Bu gibi testlerde doğru yanıta ulaşma hızınız IQ seviyenizi ortaya koyar. Peki ya siz kedinin gerçek sahibini 15 saniyede bulabilecek misiniz?

Son Güncelleme:

IQ ölçen bir mantık bulmacası ile daha karşınızdayız. Mantık yürütme yeteneğinizi ve IQ seviyenizi ölçen bu gibi testlerde sizlerden istenen doğru mantığı yürüterek doğru sonuca en kısa sürede ulaşmanız. Resimdeki kedinin geçek sahibini yalnızca yüksek IQ'lu olanlar 15 saniyede buluyor. 

Yukarıdaki görselde bir kedi ve kedinin kendisine ait olduğunu iddia eden 3 kadın görüyoruz. Kadınların hepsi kedinin kendisine ait olduğunu iddia ediyor ancak içlerinden yalnızca biri doğruyu söylüyor. Sizlerden istenen kedinin gerçek sahibini 15 saniye içerisinde bulmanız. 

Yalızca yüksek IQ'lu dedektiflerin 15 saniyede çözebildiği bu testte kendini denemek isteyenler için süre şimdi başlıyor. Peki ya siz ilk bakışta kedinin gerçek sahibini bulabildiniz mi?

Resimdeki mantık bulmacasını çözmek adına kendine güvenenler için süre şimdi başlıyor. Peki ya siz ilk bakışta resimdeki mantık hatasını bulabildiniz mi?

Resimdeki mantık hatasını bulamayanlar haberimizin sonraki sayfasından doğru yanıta ulaşabilirler.

YAŞAM HABERLERİ

Kaynak: Haber Global TV