Sadece 120'den yüksek IQ'su olanlar görüyor! Resimdeki atkılı penguenlerden farklı olanı 8 saniyede bulmak neredeyse imkansız

Optik illüzyonlu bir zeka testi olan bu görselde farklı olan pengueni bulmak için IQ seviyenizin çok yüksek olması gerekiyor. Dikkat ve odaklanma yeteneği gelişmiş olan yüksek IQ'lu kişiler zorlanmadan resimdeki farklı atkılı pengueni buluyor.

Son Güncelleme:

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha sizlerleyiz. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi geliştiren bu gibi testlerde sonuca ulaşma hızınız IQ seviyenizi ortaya koyuyor. 120'den yüksek IQ'su olanlar atkılı penguenlerden farklı olanı 8 saniyede buluyor.

Yukarıda bir sayfa dolusu atkılı penguen görseli yer alıyor. Bu penguenlerden biri diğerlerinden farklı. Sizlerden istenen ise resimdeki atkılı penguenlerden farklı olanı 8 saniyede bulmanız. Bu resimdeki farklı atkılı pengueni 8 saniyede bulmak için dahi olmak gerekiyor.

Resimdeki farklı pengueni bulmak adına kendine güvenenler için süre şimdi başlıyor. Peki ya siz ilk bakışta farklı atkılı pengueni görebildiniz mi?

Farklı atkılı pengueni bulamayanlar haberimizin sonraki sayfasından doğru yanıta ulaşabilirler.

Kaynak: Haber Global TV