Yüzleşmeye var mısın? İlk gördüğün hayvan zayıf yönünü açığa çıkarıyor

Galerinin tamamı için tıklayınız

Unutmayın ki, her inanın bir zayıflığı vardır. Kendi zihnimizde oluşturduğumuz sınırlarda bu zayıflıkları biz seçeriz. İşte seçtiğiniz hayvana göre kendinizde zayıflık olarak gördüğünüz noktalar:

Fil: Fazla korumacısınız. Hayatınızdaki insanların kendi alanlarına girecek kadar korumacı olabiliyorsunuz. Her ne kadar niyetiniz iyi olsa da, herkesin kendi hayatı olduğunu unutmamak ve onlara saygı duyabilmek önemlidir. 

At: Fazla aceleci. Bir şeylerin zamanı olduğunu bazen unutabiliyor ve her an her şey olsun istiyorsunuz. Bazen sabrın ne kadar büyük bir erdem olduğunu da hatırlamanız gerek. Bu kadar kısa bir hayatta bu kadar acelecilik hiç iyi değil. 

Maymun: Ciddiyetsizlik. Hayatın her an ciddiye alınmaması gerektiğinin farkında olsak da, bazı anlarda ipin ucunu kaçırdığınız oluyor. Unutmayın ki hayat bir denge çubuğu gibidir. 

Köpek: Fazla sinirli. Sinirinizi kontrol altına almakta zorlanıyor olabilirsiniz. Çoğu zaman kendinizi tutmaya çalışsanız da siniriniz olur olmadık anlarda ortaya çıkıyor. Keskin sirke küpüne zarar diyelim.

Kedi: Mütevazı olamama. Her ne kadar başarılı olsanız da, bazen mütevazı olmak da gerekir. Ego insanın en büyük düşmanıdır. 

Fare: İçten içe ürkek. Çoğu zaman belli etmemeye çalışsanız da, gelecekte yaşanma ihtimali olan kötü olayları düşünmek bile sizi ürkütmeye yetiyor. Derin bir nefes çekip ileri adım atma zamanı gelmiş olabilir.

Kaynak: Haber Global TV