Yalnızca gerçek dâhiler görebiliyor! Resimdeki farklı dedektifi 15 saniyede bulabilir misin?

Optik illüzyonlu zeka testlerinde yer alan görseller amaç olarak göz önünde saklananı bulmayı hedefler. Ancak yalnızca içlerinden bir tanesinin farklı olduğu görseller göz yanılsamasına yol açar ve çoğu kişi doğru cevabı göremez. Ancak dâhiler bu resimdeki farklı dedektifi 15 saniyede görebiliyor.

Son Güncelleme:

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha sizlerleyiz. Bu testimizde erkek dedektif emojileri arasında bir kadın dedektif emojisi bulunuyor. Sizlerden istenen ise 15 saniye gibi kısa bir sürede farklı olan dedektifi bulmanız. Ancak bu testi süre bitmeden geçmek için dahi olmak gerekiyor. 

 FARKLI OLANI BULAN DAHİ SAYILIYOR! 

Optik illüzyonlu bir zeka testi olan bu testte dedektif emojileri yer alıyor. Sizlerden istenen ise bu emojiler arasında farklı olanı görmeniz. Sayfanın tamamı erkek dedektif emojileri ile kaplanmışken, bir tane de kadın dedektif emojisi bulunuyor. Kadın dedektif emojisini 15 saniye kadar kısa bir sürede bulanlar ise dahi sayılıyor. İşte doğru çözenin dahi sayıldığı test:

ÇÖZMEK İÇİN BAKMAK YETMİYOR

Resimde gizlenen kadın dedektif emojisini görmek için yalnızca bakmak yetmiyor. Bir göz yanılsaması oluşturmak için aynı görselin tekrar tekrar gösterildiği bu gibi testlerde doğru cevabı bulmak için uzun süre incelemeniz gerekiyor. Yalnızca görsel zekası diğerlerinden çok daha yüksek olan bireyler bu testi doğru çözebiliyor. 

FARKLI EMOJİYİ BULABİLDİNİZ Mİ?

Resimde farklı olan emojiyi görmek için 15 saniyelik bir süreniz var. bu süre içerisinde resimdeki farklı emojiyi görenlerin dikkat seviyesi ve görsel zekası diğerlerine göre daha yüksek sayılıyor. Farklı olan objeyi bulmak için uzun süre deneme yapanlar bir yana, bazı bireylerin görsel zekası öyle yüksek ki, baktıkları saniye resimde farklı olanı görüyorlar. 

İŞTE DOĞRU CEVAP

Resimde yer alan farklı emojiyi görmek için 15 saniyelik bir süre verildi. Ancak eğer bu 15 saniyelik süre içerisinde testi geçemeyenlerden olduysanız üzülmeyin, farklı zeka türleri için farklı tip testler bulunuyor. Her zeka türüne göre yer alan testleri çözerek kolaylıkla kendi zeka türünüzü öğrenebilirsiniz. İşte resimdeki kadın dedektif testinin doğru çözümü:

Resimde gizli kadın dedektif bulmacasının 15 saniye kadar kısa bir sürede çözerek görsel zekasını kanıtlayanları tebrik ederiz. sizler doğuştan birer dedektif adayısınız. En zekilerin bile zorlandığı bu optik illüzyonlu zeka testini başarı ile geçenlerin IQ sonuçları normal bireylere göre çok daha yüksek demek oluyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber