Resimde ilk gördüğün gizli kişiliğini anlatıyor! Eğer resimde bir fare gördüysen...

Galerinin tamamı için tıklayınız

Kişilik testi olarak karşımıza çıkan bu optik illüzyonlu görselde ilk gördüğünüz bir adamın kafası ya da bir fare olacaktır. İşte ilk gördüğünüz nesneye göre kişilik özellikleriniz:

Bir adam gördüyseniz: Eğer resme ilk baktığınızda bir adam gördüyseniz, bu sizin dikkatli biri olduğunuzu gösteriyor. Takım çalışmasına uyumlu ve emirleri takip etmeyi bilen bir yapınız var. Lider olmaktan daha çok bir bütün olmayı tercih eden kişilersiniz. Sadık ve dost canlısı bir karakter yapınız olduğundan, çevrenizdekiler tarafından sevilen birisiniz. Ayrıca çalışmayı seven ve eline aldığı işleri bitirmeden bırakmayan bir yapınız var. 

Bir fare gördüyseniz: Eğer resme ilk baktığınızda bir fare gördüyseniz, bu sizin daha çok gözlemci biri olduğunuzu gösteriyor. Olayların iç akışına dahil olmak yerine kenarda durarak işlerin nasıl ilerleyeceğine bakmayı tercih ediyorsunuz. Sizler ekip çalışmasından çok kendi başınıza ir iş yapmak isteyenlerdensiniz. Bunun yanı sıra herkese samimi davranmıyor oluşunuz insanların ilk görüşmede size karşı mesafeli durmasına yol açıyor. Ancak kendi içinizde bunu bir savunma mekanizması olarak görüyorsunuz. 

Kaynak: Haber Global TV