Pofuduk poğaça yapmak için hamurun içine ekleyin; Bayatlamıyor ve kurumuyor

Mayasız 5 Dakika Poğaçası Tarifi Nasıl Yapılır?

Öncelikle yoğurdu, sıvı yağı, unu, kabartma tozunu ve 1 yumurtanın sarısı haricindeki tüm malzemeleri yoğurma kabına alalım. Kulak memesi kıvamına gelene dek güzelce yoğuralım.

Ve hamurumuzdan eşit parçalar koparak poğaçamıza elimizle şekil verelim.

Ve arasına lor peynirini koyalım ve kapatalım.

Üstüne ayırdığımız yumurta sarısını ve susamı dökelim. Önceden ısıttığımız 180 derece fırın da yaklaşık 25 dakika kadar güzel bir şekilde pişirelim. İlk sıcaklığı çıktıktan sonra sevdiklerimize poğaçamızı servis edebiliriz. Herkese afiyet olsun!