Patatesi çıtır çıtır yapmak için sadece iki damla yetiyor! Bu yöntemle komşunuz her gün tarifini soracak
Evlerimizde sıklıkla hazırladığımız patates kızartması her ne kadar çıtır ve lezzetli olmasını istesek de dışarıdan aldığımız kadar çıtır olmaz. Bu sorunu ortadan kaldırmak ve leziz patatesler kızartmak için bu yöntemi deneyebilirsiniz.
Son Güncelleme:
Farklı pişirme teknikleri ile herkesin sevdiği bir yemek olan patates kızartması çırtır yapısı ile keyifle tüketilir. Ancak patates kızartmasının dışarıdan alınması ve evde hazırlanması arasında neredeyse uçurum gibi bir fark bulunuyor.
Bu farkı ortadan kaldırmak ve patates kızartmasının lezzetine lezzet katmak isteyen ve bu sebeple alternatif bir yöntem arayanlar da kendini doğal yöntemler ile yemek pişirme fikirlerinde buluyor. Yemek tarifleri içerisinde patates kızartmasını çıtır çıtır hale getirmenin püf noktası olarak bilinene bu yöntemler şu şekilde karşımıza çıkıyor.
Kaynak: Haber Merkezi