Orta parmağını gösterirken ekrana yansıyan spiker konuştu

BBC News'in baş sunucularından biri olan Maryam Moshiri, BBC News bülteninin başında, kazara orta parmağını gösterirken ve kaaşlarını kaldırmış bir halde ekrana yansıdı.

Son Güncelleme:

Moshiri, Boris Johnson'ın Kovid soruşturmasına katılmasıyla ilgili manşetleri ciddi ve sakin bir şekilde okumaya başlamadan önce elini hızla indirdi ve ifadesini düzeltti.

Yayın sonrası X'ten (Twitter) özür dileyen spiker, çalışma arkadaşlarıyla şakalaşmak için yayın başlangıcının saniyelerini parmaklarını kullanarak geri sayıyormuş gibi yaptığını, 1'e geldiğinde orta parmağını gösterdiğini yazdı.

"Böyle bir niyetim yoktu ve eğer kimseyi kırdıysam ya da üzdüysem özür dilerim. Bu, az sayıda arkadaşıma yönelik aptalca bir şakaydı” ifadelerini de kullanan Moshiri, gönderisine bir de “elini yüzüne kapatan kadın” emojisi ekledi.

İNGİLTERE'DEN YABANCI İŞÇİLERE ŞOK!

İngiltere'de hükümetin ülkeye göçmen girişini kısıtlama planları kapsamında yabancı işçilerin çalışma vizesi alabilmeleri için gereken asgari maaş neredeyse iki katına yükseltildi.

Tier 2 çalışma vizesi olarak da bilinen, sponsorlu vasıflı işçi vizesi alabilmek için yıllık maaşın şimdiye kadar en az 26 bin 200 sterlin olması gerekiyordu.

İçişleri Bakanı James Cleverly, Avam Kamarası'nda yaptığı açıklamada asgari maaşın 38 bin 700 sterline yükseltildiğini duyurdu.

Resmi verilere göre geçen yıl İngiltere'ye net göç 745 bine ulaşarak rekor kırdı.

Kaynak: Ajans Bizim

Sonraki Haber