"Ormanın Hayaleti" unvanıyla anılıyor... Yavrularıyla birlikte böyle görüntülendi!

Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğü, doğada gözlemlenmesi oldukça zor olan "Ormanın Hayaleti" unvanıyla anılan vaşak ailesinin foto kapana yakalanan görüntülerini paylaştı.

Son Güncelleme:

Koruma altındaki türler arasında bulunan vaşak ve yavruları, doğaya kurulan foto kapan tarafından görüntülendi. Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğü, "Ormanın Hayaleti" unvanı ile tanınan vaşak ailesinin görüntülerini yayınladı.

Paylaşımda, “Ülkemizde yaban hayatı adına sevindirici görüntüler gelmeye devam ediyor. Vaşak ailesinin bu sevimli görüntüleri Genel Müdürlüğümüzce gerçekleştirilen doğada İzleme ve Koruma faaliyetlerinin yaban hayatında olumlu sonuçlarını görmek adına umut verici olarak değerlendiriliyor.” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: İHA

Ege'de görsel şölen: Halk arasında "Allı Turna" olarak biliniyor Antalya'da düğünde şaşırtan ‘mezar taşı’ şakası Ayıyı görüntülemek için peşine düştü, yuvasında görüntülemeyi başardı Birbirine sarılarak dans eden gençlerin yerin dibine girdiği anlar Su altından ilginç görüntüler: Müren balığı ile karides... Müdüre duygu yüklü veda: Okul bahçesinde toplanıp şarkı söylediler