Öğretmenin kayıp gözlüğünü yalnızca şahin gözlüler 13 saniyede bulabiliyor

Gözlüğünü kaybeden öğretmen zor anlar yaşıyor. Sınıfta ders anlatabilmesi için o gözlüklere ihtiyacı var. Onları bulmasına yardımcı olmak için ise 13 saniyeniz var.

Son Güncelleme:

Ders anlatmaya çalışan öğretmen gözlüğünü kaybettiği için zor durumda. Ona yardım edip gözlüğü bulmak için 13 saniyeniz var.

Bu optik illüzyonda öğretmen ve öğrencilerin içinde bulunduğu bir sınıfı görüyoruz. Buradaki göreviniz öğretmenin kayıp gözlüğünü bulmak. Unutmayın, görevi tamamlamak için sadece 13 saniyeniz var.

Optik illüzyonlar, psikoloji, sanat, günlük yaşam ve hatta insan beyni üzerinde derin etkileri olan algı bulmacalarıdır. Beynin görsel bilgiyi nasıl düzenlediğini ve işlediğini açıklığa kavuşturacak ve algının kişinin kendi yansımasına bakmaktan daha karmaşık olduğunu gösterecek. Bu zorlu aktivite, eleştirel düşünmenizi, problem çözmenizi ve hem niteliksel hem de niceliksel yöntem uygulama becerilerinizi test edecektir.

Resimde saklı olan kayıp gözlüğü bulmak için görsel gücünüzü ve bilişsel yeteneklerinizi kullanın.

Optik illüzyonlar çelişkili veya belirsiz bilgileri anlama yeteneğimizi test eder. Biliş, anatomi ve duyusal işleme konusundaki anlayışımız, beynin görsel yanılsamalara nasıl tepki verdiğini bilerek geliştirilebilir. 

Optik yanılsama psikolojiyi anlamaya ve insan görüşü, dikkat, hafıza ve karar verme ile ilgili çeşitli özellikleri incelemeye yardımcı olur.

İnsan görüşünün, dikkatin, hafızanın ve karar vermenin birçok yönü, psikoloji ve sinirbilim araştırmalarında optik yanılsamalar kullanılarak incelenmektedir.

Yanıtın 13 saniyede bulduysanız bravo. Bulamadıysanız yanıt haberimizin devamında.

İŞTE KAYIP GÖZLÜĞÜN YERİ

Sonraki Haber