Ne yapsa da ayakları bir türlü ısınmayanlardansanız mutlaka deneyin! Ayakları ısıtan doğal yöntem bulundu

ayaklarımızın zor ısınmasının ardındaki neden ayaklardaki kan dolaşımının yetersiz kalmasıdır. Bu sorunu ortadan kaldırmak için kullanacağınız doğal yöntemler ise ayak bölgesindeki kan dolaşımını hızlandırmaya yardımcı olacak gıdalar ile karşımıza çıkıyor. ayakları daha kolay ısıtmak için kırmızı biber kullanabilirsiniz. 

Kırmızı biberin içerisinde kapsaisin adı verilen bir etken madde bulunur. Kapsaisin maddesi kan dolaşımını hızlandırır ve bu şekilde de daha çabuk ısınmaya yardımcı olur. Kırmızı pul biberi kullanarak ayaklarınızı kolaylıkla ısıtabilirsiniz: Kırmızı pul biber aynı zamanda ayaklarda kan damalarının rahatlamasını sağlayarak kan dolaşımını kalıcı şekilde rahatlatır. 

Bu yöntemden yararlanmak için bir miktar kırmızı pul biberi ayaklarınızın altına ve çorabınızın içine serpiştirin. Bu şekilde giyeceğiniz çorabınız ayaklarınızı soğuktan koruyacaktır. ancak kırmızı pul biber yağlı olduğundan bu süreçte çorabınız ve ayaklarınız boyanabilir. Beyaz çorap yerine daha koyu renkli çoraplar tercih etmek daha mantıklı olacaktır.